Unna dig det din kropp förtjänar

elizgren massage therapy

Elizgren massage therapy

FRISKVÅRDSBIDRAG MASSAGE

Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Då kan du använda det för att boka några av våra utvalda massagebehandlingar. Vår personal kan guida dig till rätt typ av massagebehandling.

Friskvårdsbidrag är en hälsoförmån som är en ersättning från din arbetsgivare som kan användas för att täcka kostnaderna för hälso- och friskvårdsaktiviteter, inklusive till exempel massage. Personalvårdsförmåner är förmåner av mindre värde som har som syfte att skapa trivsel i arbetet. Det kan vara friskvårdsbidrag eller motionsaktiviteter.

Elizgren massage therapy

Friskvårdsbidrag,
Bra att känna till

På samma sätt som det valfria friskvårdsbidraget, som varje enskild arbetsgivare avgör, finns det inga fastställda gränser för hur mycket arbetsgivare kan erbjuda sina anställda i friskvårdsbidrag.

Det är dock viktigt att påminna om att friskvårdsbidraget är personligt och inte kan utnyttjas av någon annan än den anställde som bokar behandlingar eller köper paket med sitt friskvårdsbidrag. Detta säkerställer att bidraget används i enlighet med dess syfte att främja hälsa och välbefinnande för den individuella medarbetaren.

avslappnande massagebehandlingar

Utforska vårt utbud av massagebehandlingar och upptäck en värld av avslappning och återhämtning.

Elizgren Massage Therapy

ADRESS

SOCIAL MEDIAS

Copyright © 2024. Elizgren Massage Therapy.