LÄKANDE HÄNDER
TILL DITT HJÄRTA

elizgren massage therapy

Elizgren massage therapy

INTERNATIONELL DIPLOMERAD TERAPEUT

Hej och välkommen! Jag är en internationellt diplomerad massage terapeut med erfarenhet av att arbeta med klienter från olika kulturella bakgrunder och medicinska behov.

Jag är engagerad i att främja fysisk och mental välbefinnande genom att erbjuda professionella och empatiska tjänster som främjar avslappning, smärtlindring och återhämtning. Med min passion för hälsa och välbefinnande är jag här för att stödja dig på din resa mot en balanserad och frisk livsstil.

Elizgren Massage Therapy
Elizgren massage therapy

FÖREBYGGANDE & LUNGNANDE MASSAGE

Som friskvårdsmassör specialiserar jag mig på klassisk svensk massage. Klassisk massage är en välkänd och etablerad svensk behandlingsmetod som har rykte om sig världen över.

Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar för att främja blodcirkulationen och lösa upp spänningar. En massagebehandling kan anpassas efter dina önskemål och behov, antingen som en avslappande stund för återhämtning eller med inslag av tryck och stretching. 

KUNDRECENSIONER

Utforska våra senaste kundrecensioner. Uppdaterade omdömen och feedback för en inblick i våra kunder erfarenheter och tillfredsställelse!

avslappnande massagebehandlingar

Utforska vårt utbud av massagebehandlingar och upptäck en värld av avslappning och återhämtning.

ADRESS

SOCIAL MEDIAS

Copyright © 2024  |  Elizgren Massage Therapy